Валентин Хоптян: Приємно, що фестиваль «Купальська феєрія» розвивається, набуває нових рис

Валентин Хоптян: Приємно, що фестиваль «Купальська феєрія» розвивається, набуває нових рис

09.07.13 13:55 0 1123
V Всеукраїнський фестиваль сільської молоді «Купальська феєрія» зібрав на Тернопільщині, у с.Чагарі, учасників та гостей з різних куточків України.

На фестивальному полі розкинулося імпровізоване містечко майстрів та святковий ярмарок, для наймолодших гостей свята діяли різноманітні ігрові атракціони, а на центральній сцені демонстрували свої таланти численні виконавці.

На святі побував і голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян.

«Приємно, що фестиваль розвивається, набуває нових рис, стає відомим. З районного та обласного рівнів три роки тому він переріс у Всеукраїнське свято. Про його популярність свідчить перелік виконавців та мистецьких колективів, які прибули сюди зі столиці та з інших областей України. Є тут й молоді артисти. Особливістю цього дійства є те, що організатори запрошують щораз нових учасників, то ж щороку це свято є особливим, відмінним від попереднього. Переконаний, що фестиваль матиме добре майбутнє!», - каже Валентин Хоптян.

Голова обласної державної адміністрації висловив особливу подяку ініціатору проведення фестивалю, уродженцю с.Чагарі Михайлові Мацієвському: «Це справжній патріот рідного краю, який не лише дбає про популяризацію культури та мистецтва, але й чимало долучається до розвитку соціальної інфраструктури рідного населеного пункту».

В свою чергу Михало Мацієвський подякував голові облдержадміністрації, під патронатом та за підтримки якого відбувався V Всеукраїнський фестиваль сільської молоді "Купальська феєрія": «Я був щиро вражений, підтримкою, яку керівництво облдержадміністрації надало в організації цього фестивалю! Щиро вдячний за це, а також щиро дякую усім представникам районів, які прибули на свято. Дякую всім учасникам та гостям фестивалю!»

Спілкуючись із головою обласної державної адміністрації та керівництвом Гусятинського району, Михайло Мацієвський поділився з ними своїми планами щодо створення у Чагарях мистецької школи-філармонії, де б могли виховуватися і навчатися талановиті діти і молодь.

Валентин Хоптян пообіцяв підтримати цей проект.

А тим часом фестивальне дійство набирало обертів. З особливою прихильністю гості фестивалю сприйняли виступ переможців шоу «Україна має талант» - гурту «Забава», відомого ще, за назвою однієї зі своїх пісень, як «Лісапетний батальйон».

Учасників гурту привітав голова облдержадміністрації, який відзначив почесною грамотою співочий колектив та вручив солістці Наталії Фаліон відзнаку «Честь і слава Тернопільщини».

А ще одним подарунком для всіх учасників та гостей фестивалю став святковий феєрверк.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Сірі» працедавці ...

КОМЕНТАРІ