Закарпаття: на Іршавщині через халатне відношення власника зброї 5-річну дівчинку поранено з пневматичного пістолету.

Закарпаття: на Іршавщині через халатне відношення власника зброї 5-річну дівчинку поранено з пневматичного пістолету.

09.07.13 08:39 0 1040
Ранкової недільної пори до чергової частини Іршавського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 24-річної молодої жінки з села Білки про те, що на її подвір`ї невідомий чоловік вистрелив із пневматичної зброї у плече її малолітньої дочки.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група. Як було з`ясовано правоохоронцями, зранку до батька потерпілої дівчинки прийшов знайомий 20-річний односельчанин, який мав при собі пневматичний пістолет марки «WINGIUN 321». Напередодні гість повернувся з Києва, де у мисливському магазині придбав пістолет, який і взяв із собою, щоб показати знайомому. Молода сім`я відпочивала разом із гостем, де була присутня і малолітня дівчинка. Відпочинок закінчився тим, що дитина отримала постріл у грудну клітку. Яким чином пістолет вистрелив і хто саме нажав на спусковий гачок, наразі з`ясовує слідство.

Після поранення дитину відразу було доправлено до районної лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування. Зброю вилучено і направлено на експертизу. «Цей випадок у селі Білки стався через халатне поводження дорослих з пневматичною зброєю, яку можна купити без проблем, адже на неї не потрібен дозвіл», - зазначив начальник Іршавського районного відділу міліції підполковник Микола Куриця.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: в «Артеку» ...
Наступна новина: У Чернівцях відкрито ще два ...

КОМЕНТАРІ