В Закарпатській області патрулюючи нічним Мукачевом, сержанти патрульної служби затримали чоловіка з наркотиками

В Закарпатській області патрулюючи нічним Мукачевом, сержанти патрульної служби затримали чоловіка з наркотиками

09.07.13 08:11 0 860
Підійшовши до 26-річного мукачівця, який в центрі міста розпивав спиртні напої, інспектори патрульної служби мали намір зробити йому зауваження. Однак молодик почав нервувати і витряхувати наркотики з кишень.

Спійманий «на гарячому», раніше судимий не став заперечувати свою причетність до наркотиків. - розповідають інспектори патрульної служби Андрій Бідзіля та Іван Світлик. - Коли хлопець побачив людей у погонах, то почав нервувати і викидати з джинсів мобільні телефони, цигарки і, певна річ, два шприци з наркотиками.

Також мукачівець розповів, що наркотики дійсно його і зберігав їх для власного вживання, адже іноді дозволяв собі «розслабитись». Проте звідки він їх отримав чіткої відповіді молодик не дав.

Стосовно любителя кайфу слідчими Мукачівського міського відділу вже відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту» КК України. Максимальним покаранням для молодика може стати трирічне ув’язнення.

Вилучені шприци із білою речовиною направлено на дослідження до експертно - криміналістичного центру при УМВС.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВСЁ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ