Луцькі правоохоронці виявили Інтернет-сайти, на сторінках яких пропонують сексуальні послуги

Луцькі правоохоронці виявили Інтернет-сайти, на сторінках яких пропонують сексуальні послуги

09.07.13 08:16 0 876
З метою виявлення і документування протиправної діяльності осіб, які діють у сфері суспільної моралі, в обласному центрі проведено оперативно-профілактичні заходи.

Правоохоронці, зокрема, відпрацьовували готелі, нічні розважальних заклади, сауни, банно-оздоровчі комплекси та інших місця проведення дозвілля, а також кільцеві дороги і вулиці. Окрім того, проводили ретельний аналіз рекламних оголошень у засобах масової інформації та в мережі Інтернет щодо пропозицій із організації надання сексуальних послуг, участі в зйомках порнографічного характеру, високооплачуваної роботи в режимі «он-лайн»; зосереджували увагу на розповсюдженні продукції порнографічного характеру, у тому числі за участю дітей; відпрацьовували розважальні заклади, у яких неправомірно демонструються видовищні заходи сексуального характеру і які є прикриттям легальної діяльності або місцями звідництва, розпусти, надання сексуальних послуг за винагороду, тощо.

– На особливому контролі працівників міліції перебуває опрацювання електронних ресурсів світової мережі Інтернет, – наголосив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Василь Марчишак. – Зокрема виявлено чотири сайти, на яких пропонуються послуги сексуального характеру за певну грошову винагороду (від 100 до 500 гривень). Уся інформація передана у відділ боротьби з торгівлею людьми та злочинів проти моралі управління Міністерства внутрішніх справ України в області для подальшої перевірки і прийняття законного рішення.

Окрім того, за 10 діб луцькі міліціонери склали 14 адміністартивних протоколів за заняття проституцією (ст. 181-1 КупАП).

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області стан ...

КОМЕНТАРІ