Івано-Франківщина: в період з 5 по 7 липня в області виникло 10 пожеж

Івано-Франківщина: в період з 5 по 7 липня в області виникло 10 пожеж

09.07.13 08:05 0 849
5 липня о 17.27 год. в смт.Войнилів Калуського району по вул. Л.Українки виникла пожежа сміття в безгосподарській закинутій будівлі. Вогнем знищено сміття на площі 2 м2. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Того ж дня, о 22.14 год. в с.Потічок Снятинського району по вул. Стефаника на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено частково покрівлю стодоли на площі 20 м2., знищено 0.5 т грубих кормів, частково пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невідомої особи.

Вніч проти 6 липня о 00.27 год. в с.Любша Рогатинського району в одному із господарств сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покриття та перекриття будівлі на площі 60 м2, знищено грубі корми в кількості 3,5 т. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електромережі.

6 липня о 06.39 год. м. Івано-Франківську по вул. Сахарова, 31, корп. 2. виникла пожежа побутового сміття та електричного кабелю на сходовій клітці на другому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Внаслідок пожежі знищено побутове сміття на площі 2 м.кв. та пошкоджено електричний кабель. На місці пожежі працювала ланка газодимозахисної служби. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

6 липня о 12.10 год. в с.Ворона Коломийського району по вул. Роговича виникла пожежа недіючої господарської споруди. Внаслідок пожежі вогнем знищено побутове сміття на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

6 липня о 22.59 год. в с.Ямниця Тисменицького району по вул. Смитнюка, 13. виникла пожежа в приміщенні магазину «Корона». Внаслідок пожежі знищено кондиціонер, двері, частково вагонку на стелі приміщення магазину. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі в кондиціонері.

Вніч проти 7 липня о 04.42 год. в с.Микитинці Івано-Франківської міськради по вул. Українських Декабристів, 56 виникла пожежа автомобільних шин на відкритій території. Внаслідок пожежі знищено автомобільні шини на площі 10 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

7 липня о 16.37 год. в м. Івано-Франківську по вул. Академіка Сахарова, 36. сталася пожежа сміття та обрізаних гілок від дерев на території ЗОШ-21. Внаслідок пожежі знищено сміття та гілки 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

7 липня о 20.55 год. в м. Тисмениця по вул. Липова виникла пожежа металевого вагончика. Внаслідок пожежі було пошкоджено конструктивні елементи вагончика. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку поточного року на території області виникло 808 пожеж, у вогні загинуло 33 особи, з них 2 – діти.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: за ...

КОМЕНТАРІ