Львівщина: в «Артеку» нагородили переможців фестивалю «Щасливі долоні»

Львівщина: в «Артеку» нагородили переможців фестивалю «Щасливі долоні»

09.07.13 08:39 0 849
7 липня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук взяв участь у церемонії нагородження переможців фестивалю «Щасливі долоні» , який пройшов на семитисячному стадіоні МДЦ «Артек».

Зазначимо, «Щасливі долоні» - успішний соціальний проект, який з кожним роком розширює свої кордони і кількість учасників.

Цього року до талановитих українських учасників, а це 600 дітей-сиріт з 27 областей України, в тому числі із Львівської області 122 дітей, приєдналися діти з 17 країн світу: Бахрейну, Бельгії, Білорусі, Угорщини, Німеччини, Грузії, Єгипту, Киргизії, Куби, Латвії, Молдови, Нідерландів, Росії, США, Чехії, Естонії.

Протягом трьох тижнів перебування у фестивальному «Артеку» юні таланти взяли участь у змаганнях та конкурсах, проявили свої здібності у трьох напрямах: «Освіта», «Спорт», «Мистецтво».

Під час урочистої церемонії нагродження переможцям вручено сертифікати на освіту, контракти на зйомки у кіно, путівки в зарубіжні дитячі центри відпочинку та фестивальні тури, подарунки від друзів і партнерів фестивалю.

А справжнім подарунком свята від Львівщини став виступ народної артистки України Руслани.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ