Рівненська область: за оперативною інформацією, під час вихідних днів  у водоймах області втопилося четверо людей

Рівненська область: за оперативною інформацією, під час вихідних днів у водоймах області втопилося четверо людей

09.07.13 08:05 0 941
У суботу, 6 липня, у селі Томашгород, що в Рокитнівському районі, у річці Льва селяни знайшли мертвим жителя села Бродів Острозького району. Обставини його смерті ще з’ясовуються.

7 липня, у селі Каноничі, що у Володимирецькому районі, під час купання у ставку втопився 27-річний житель села Новаки. Чоловік плавав та пірнав у воду. Коли він востаннє пірнув і не виплив, люди забили на сполох та побігли його рятувати. Громадянина витягнули з водойми та почали надавати медичну допомогу, але на жаль проведені реанімаційні заходи не допомогли, молодий чоловік помер.

Того ж дня в озері села Могиляни, що в Острозькому районі, під час купання втопився житель села Тесовиця, Старо-Самбірського району Львівської області. Тіло у водоймі ще не знайшли. А в озері, що поблизу села Черняхів Острозького району, під час купання втопився житель села Оженино. Тіло підняте місцевими жителями.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області закликають громадян суворо дотримуватись елементарних правил безпеки під час відпочинку біля води. Потрібно завжди пам’ятати, що купатися слід тільки у перевірених місцях та обладнаних для купання пляжах. Не вживати спиртних напоїв. Особливо уважно слідкувати за дітьми.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Універсіада. Митрофанов ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ