Василь Хомінець взяв участь у відзначенні 20-річчя створення Української всесвітньої координаційної ради

Василь Хомінець взяв участь у відзначенні 20-річчя створення Української всесвітньої координаційної ради

09.07.13 08:50 0 944
Заступник міського голови – керуючий справами Василь Хомінець взяв участь в урочистостях з нагоди 20-річчя створення Української всесвітньої координаційної ради. Василь Хомінець привітав учасників зібрання від імені міського голови Сергій Надала та запросив на форум української молодіжної діаспорної молоді, що відбудеться у серпні в Тернополі.

«Українська всесвітня координаційна рада чи не єдина в Україні громадська організація, яка протягом двох десятиліть системно і практично займається проблемами української діаспори, - відзначив у вітальному слові Василь Хомінець. – Тут добровільно об’єднують громадян для задоволення й захисту їхніх національно-культурних, мовних, освітніх, творчих, соціальних, економічних, вікових та інших спільних інтересів».

Василь Хомінець зауважив, що за роки свого існування Українська Всесвітня Координаційна Рада зробила чимало для захисту прав українських громадян за межами держави.

«Ми вітаємо вас з 20-річчям від часу створення та бажаємо процвітання, нових здобутків та плідної праці на благо нашої держави, - сказав заступник міського голови. – Також користуючись нагодою , хочу зауважити, що ми завжди готові до співпраці і хочу запросити учасників зібрання на форум української молодіжної діаспорної молоді, що пройде у серпні в Тернополі».

Голова УВКР Михайло Ратушний подякував Василю Хомінцю за участь в урочистостях на наголосив на плідній співпраці координаційної ради з керівництвом Тернополя.

«Нам дуже приємно, що тернопільська міська рада в особі заступника міського голови Василя Хомінця взяла участь у цих святкуваннях, - зауважив Михайло Ратушний. – У Тернополі як ніде знають, що таке діаспора і трудова міграція. До того ж нам вдається плідно співпрацювати, адже вдалося провести у 2012 році перший чемпіонат світу серед діаспор у Тернополі. Дійство відбулося за сприяння міського голови Тернополя Сергія Надала. І хоча було тільки 4 команди, про те учасникам змагань дуже сподобалося і прийом і атмосфера і увага. Тому я надіюся, що ми й надалі будемо співпрацювати на користь нашої справи та розвитку України».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ