Олексій Кайда вимагає відновити рух скасованих потягів, що курсували через місто Тернопіль

Олексій Кайда вимагає відновити рух скасованих потягів, що курсували через місто Тернопіль

09.07.13 09:10 0 1142
5 липня 2013 року народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олексій Кайда звернувся до міністра інфраструктури з вимогою відновити рух низки пасажирських потягів, які курсували через місто Тернопіль.

Свободівець наголосив, що згідно з новим графіком руху на 2013–2014 роки, Укрзалізниця скасувала курсування пасажирського потяга сполученням Київ – Чоп. Окрім цього, протягом останнього часу скасовано ще чимало пасажирських потягів, що курсували через Тернопіль: Трускавець – Харків, Львів – Адлер, Шепетівка – Івано-Франківськ, Тернопіль – Київ – Харків, Івано-Франківськ – Одеса.

"Укрзалізниця з 26 травня 2013 року запровадила маршрут потяга категорії "Інтерсіті" сполученням Київ – Тернопіль, вартість проїзду якого значно дорожча. До мене надходять численні звернення мешканців Тернопілля зі скаргами на незручність нововведеного маршруту. Окрім цього, з 1 вересня ця проблема може загостритися ще більше, адже багато студентів навчаються у столиці і їм необхідно буде вчасно діставатися місця навчання. Зважаючи на складну соціяльно-економічну ситуацію в Україні, залізничний транспорт нині фактично залишається чи не єдиним доступним для людей засобом сполучення між великими містами. Тому з метою захисту прав громадян та задоволення їхніх потреб під час транспортного обслуговування я звернувся до міністра інфраструктури з приводу необхідности відновлення руху зазначених потягів", – повідомив Олексій Кайда.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Упродовж першого півріччя ...

КОМЕНТАРІ