ПриватБанк відкрив продаж квитків на футбольні матчі

ПриватБанк відкрив продаж квитків на футбольні матчі "Шахтаря", "Динамо" і "Дніпра" в терміналах самообслуговування

09.07.13 13:02 0 1132
З початку нового футбольного сезону ПриватБанк відкрив продаж квитків на домашні матчі провідних українських клубів ФК "Шахтар", ФК "Динамо" та ФК "Дніпро" через мережу терміналів самообслуговування. Як повідомили в банку, тепер купити квиток на футбол можна за півтори хвилини без черг і додаткових комісій у будь-якому з 8500 терміналів по всій Україні.

- Спеціально для футбольних уболівальників ми розробили найшвидший, зручний і надійний спосіб купівлі квитків, без черг, без перекупників, без націнки, - каже керівник напрямку "Електронні квитки" ПриватБанку Христина Кармазіна. - Термінали є в кожному відділенні ПриватБанку, в найбільших торговельних центрах українських міст.

Для купівлі квитка в терміналі досить натиснути на екрані меню "Квитки", назву команди і дату проведення матчу. Вибравши зручний сектор і місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. На роздрукованому в терміналі квитку вказаний унікальний штрих код, який неможливо підібрати або згенерувати, а також зазначена інформація про матч і правила поведінки на стадіоні.

Електронні квитки на матчі, які проходять на "Дніпро Арені", обмінюються на квиткові бланки в касах стадіону або в зазначених відділеннях. Електронні квитки на матчі, які проходять на НСК "Олімпійський" та "Донбас Арені", обмінювати не потрібно, вони скануються турнікетом на вході в стадіон.

- Перед запуском послуги ми тестували зчитування унікального штрих-коду на роздрукованому квитку, навмисно надриваючи і імітуючи легку потертість чека терміналу, турнікети стадіонів легко читають код квитка, навіть такого, який кілька днів пролежав у кишені, - зазначила, посміхаючись, Христина Кармазіна.

Найближчий термінал самообслуговування ПриватБанку можна знайти на карті офіційного сайту або через мобільний додаток ПриватКарта.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зареєстровано ДПІ у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ