На Хмельниччині дільничний інспектор міліції врятував потопаючу дівчинку

На Хмельниччині дільничний інспектор міліції врятував потопаючу дівчинку

09.07.13 23:23 0 1094
У Новоушицькому районі під час охорони громадського порядку дільничний інспектор міліції Анатолій Саранчук врятував від загибелі 13-річну школярку, яка ледь не потонула у Дністрі.

Працівники Новоушицького райвідділу УМВС України в Хмельницькій області проводили відпрацювання у місцях літнього відпочинку громадян. Оскільки 6 липня, як правило, на водоймах відбуваються масові заходи з нагоди свята Івана Купала, того дня на березі річки Дністер було особливо багатолюдно.

В урочищі Калюс поблизу села Рудківці громадський порядок забезпечував лейтенант міліції Анатолій Саранчук. Близько 17 години правоохоронець помітив, що у Дністрі почала тонути якась дівчинка, біля якої поруч нікого не було. Дільничний інспектор міліції не розгубився та кинувся у воду на її порятунок. Коли міліціонер витягнув дитину з води та передав її родичам, для них це стало несподіванкою – вони навіть не помітили зникнення дівчинки.

Пізніше з’ясувалося, що потерпіла має 13 років та приїхала відпочити на Дністер з Вінницької області. Мама врятованої дитини за проявлені професіоналізм та сміливість висловила щиру вдячність дільничному інспектору міліції.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ