Луцька ОДПІ: за рахунок погашення податкового боргу до бюджету надійшло 18,4 мільйона гривень

Луцька ОДПІ: за рахунок погашення податкового боргу до бюджету надійшло 18,4 мільйона гривень

10.07.13 14:25 0 949
За 6 місяців 2013 року платники податків Луцької ОДПІ погасили перед бюджетом 18,4 мільйона гривень заборгованих податкових платежів, у тому числі до державного бюджету за рахунок погашення податкового боргу надійшло 14,9 мільйона гривень. Це на 1,2 мільйона гривень більше, порівняно з минулим роком, – повідомили у відділі забезпечення доступу до публічної інформації, організації розгляду звернень громадян та з питань координації погашення заборгованостей Луцької ОДПІ.

Цього року 101 боржник бюджету, які працюють на території обслуговування Луцької ОДПІ, скористалися правом розстрочення податкових зобов’язань на суму 20,5 мільйона гривень. Таким чином, вони уникнули нарахування штрафних санкцій та пені і перенесли строки сплати грошових зобов’язань до кінця бюджетного року.

Тим часом, завдяки розстроченню податкового боргу до бюджету вже надійшло більше 13,8 мільйона гривень. Ще майже 1,6 мільйона гривень боржники сплатили самостійно після проведених співбесід у податковій інспекції. Ще 93,7 тисяч гривень податкового боргу стягнуто у судовому порядку.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ