У Львівській області вирішено проблему водопостачання у с. Вороців Яворівського району

У Львівській області вирішено проблему водопостачання у с. Вороців Яворівського району

10.07.13 14:22 0 1165
На ім’я голови Львівської ОДА Віктора Шемчука надійшов лист-подяка від голови Вороцівської сільської ради Ірини Перун за сприяння у відновленні водопостачання у селах , що знаходяться у зоні депресивної лійки Яворівського району.

«Шановний Вікторе Вікторовичу! Вороцівська сільська рада та громада с. Вороців Яворівського району, висловлюють Вам свою найщирішу вдячність за те, що завдяки саме Вашому сприянню та нелегкій наполегливій праці, ми, жителі сіл, що знаходяться в зоні депресійної лійки, отримали таке довгоочікуване, життєво необхідне і якісне водопостачання.

У Вашій особі ми дійсно побачили Державу – захисника громадян, відчули підтримку та побачили важливий крок на зустріч до людей», – йдеться у подяці голови Вороцівської сільської ради.

Нагадаємо, 25 березня на особистий прийом громадян до Віктора Шемчука звернулася голова Вороцівської сільської ради щодо вирішення проблеми водопостачання у населеному пункті. В 2005 році на території, прилеглій до земель Вороцівської сільської ради ЛМКП «Львівводоканал» вибурував потужну водозабірну свердловину, внаслідок чого на значній площі родовища сформувалася депресійна воронка. На території, що знаходиться над такою воронкою, значно понижується рівень поверхневих вод, а їх якість суттєво погіршується.

Як компенсацію, ЛМКП «Львівводоканал» розпочав будівництво водогону до с. Вороців з метою забезпечення мешканців якісною питною водою зі свердловини за пільговим тарифом. Кілька років тому будівництво було припинене за браком коштів.

Станом на водопостачання у село подане, а Львівська облдержадміністрація надалі продовжує роботу щодо забезпечення усіх сіл зони дипресійної лійки питною водою.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі розпочали ...
Наступна новина: Мілевським тепер цікавиться ...

КОМЕНТАРІ