Житомирщина: у Коростені відбудеться фестиваль авторської православної пісні «Утренняя заря»

Житомирщина: у Коростені відбудеться фестиваль авторської православної пісні «Утренняя заря»

10.07.13 14:12 0 770
Протягом 23 та 24 липня у місті Коростені відбудеться V Міжнародний фестиваль авторської православної пісні «Утренняя заря», присвячений пам’яті Святої Рівноапостольної княгині Ольги. Цьогоріч 5-річний ювілей фестивалю співпаде ще з однією видатною датою – 1025-річчям Хрещення Русі.

Серед учасників фестивалю – автори-виконавці з Житомира, Києва, Рівного, Сєвєродонецька, Макарова, Кременця, а також із Москви, Санкт-Петербурга та Мінська.

Місце проведення концерту – парк ім. М. Островського, купальня княгині Ольги. Початок о 19:00. Вхід вільний.

У програмі фестивалю – дитячий конкурс авторської православної пісні «Зоренька», який відбудеться 21 липня о 14:00 в районному будинку культури. Переможці дитячого конкурсу братимуть участь у головному концерті.

Детальніше про фестиваль: http://www.korosten.in.ua/korosten-istoriko-turistichniy-tsentr/utrennyaya-zarya-2013/.

Довідково: «Утренняя заря» - щорічний концерт авторської православної пісні у місті Коростені Житомирської області. Дійство вже 5 рік поспіль відбуватиметься на скелястому березі річки Уж, у місці, що за легендою має назву «Ольжині купальні». Концерт присвячено Рівноапостольній княгині Ользі. Вперше концерт відбувся 24 липня 2009 року, за два роки набув широкої популярності, і цього року проходитиме у форматі дводенного фестивалю: 23 липня відбудеться конкурсна програма, на якій свою творчість представлять місцеві автори – виконавці. Переможець першого дня зможе виступити 24 липня на великій сцені разом з уже визнаними і популярними виконавцями.

Концерт відбувається з благословіння Митрополита Овруцького та Коростенського та за підтримки міського голови Коростеня Володимира Москаленка.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області майже ...

КОМЕНТАРІ