В Тернополі найбільшу рибу на нашому ставі впіймав львів’янин

В Тернополі найбільшу рибу на нашому ставі впіймав львів’янин

10.07.13 14:24 0 1115
40 спортсменів у складі 20 команд із Львівської, Івано-Франківської, Хмельницької, Рівненської, Чернівецької і Тернопільської областей взяли участь у Кубку Західного регіону з вилову риби на фідер, що відбувся 5-7 липня на території гребного каналу Тернопільського ставу.

За результатами змагань перемогу в особистому заліку здобув львів’янин Віталій Чикита з команди «TRAPER TEAM», який завоював і приз за найбільшу виловлену рибу. А в командному заліку не було рівних риболовам-спортсменам з команди «Івано-Франківськ-3» – Р.Мацюку, Ю.Яковіву.

Переможців і призерів змагань нагородили кубками і медалями від Тернопільської обласної федерації риболовного спорту, а команду-переможницю – Кубком міського голови Тернополя, який вручив їй начальник відділу молоді та спорту управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради Андрій Рибак.

«Тернопільська міська рада всіляко сприяє проведенню на території нашого міста різного виду змагань і фізкультурно-оздоровчих заходів. Уже третій рік поспіль ми проводимо на міському ставі міжнародні змагання з водно-моторного спорту, але не обмежуємося цим турніром. Також на льоду нашої перлини відбувся хокейний турнір. Водоймище також задіюємо для різних рибальських турнірів, які проводимо як улітку, так і взимку. А змагання на Кубок Західного регіону з вилову риби на фідер відкривають для нас перспективи проведення у майбутньому чемпіонатів України і навіть світу з цього виду спорту», – наголосив пан Рибак.

Турнір такого рівня, за словами почесного президента обласної федерації риболовного спорту, члена президії ФРСУ Любомира Шимківа, у Тернополі відбувся уперше, але не випадково: «Наша федерація виграла тендер для проведення в акваторії Тернопільського водоймища у 2015 році чемпіонату світу з цього виду риболовних змагань. Кубок Західного регіону – це лише початок доброї справи, яку ми спільно з міською владою започаткували. Наприкінці серпня на території гребного каналу Тернопільського ставу упродовж кількох днів відбудеться уже Чемпіонат України з вилову риби на фідер. Окрім цього ми всіляко пропагуємо риболовний спорт не лише в нашому краї, а й у Західному регіоні. Тому започаткували видавництво унікального і наразі єдиного в нас спеціалізованого видання «Рибацький вісник», перший примірник якого вручили заступнику міського голови Тернополя Леонідові Бицюрі. Воно вже є у вільному розповсюдженні та тематично охоплюватиме стан риболовного спорту в усьому Західному регіоні».

Фото Івана Пшоняка

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Міліціонери затримали ...
Наступна новина: В Головному управлінні ...

КОМЕНТАРІ