У Рівненській області внаслідок пустощів із сірниками 5 – річний малюк спричинив пожежу

У Рівненській області внаслідок пустощів із сірниками 5 – річний малюк спричинив пожежу

10.07.13 14:25 0 817
08 липня о 18-45 за номером 101 в Державну пожежно-рятувальну частину №15 Рокитнівського району надійшло повідомлення, що у селі Остки, на подвір’ї приватного будинку виникла пожежа. На місце події відразу було направлено чергову варту вогнеборців. Прибувши за вказаною адресою, з’ясувалось, що за декілька метрів від дерев’яної господарчої будівлі горить стіг сіна, вогонь у будь-яку мить міг перекинутися на хлів та житловий будинок. Не гаючи часу, рятувальники за допомогою водяних стволів швидко ліквідували пожежу.

Згодом вдалося встановити, що винуватцем загоряння є 5 – річний онук господині. 72 – річна бабуся поралась по господарству та не помітила як малюк взяв сірники та пішов до сіна. Тільки коли із-за хліва почало вирувати полум’я жінка зателефонувала за номером 101.

Зважаючи, що літні канікули у розпалі, працівники Головного управління ДСНС України у Рівненській області вкотре звертаються до батьків. Шановні батьки! Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюються ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди — потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти у тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих! Не залишайте дітей без нагляду!

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ