Оголошено вирок рівнянину за збут наркотиків

Оголошено вирок рівнянину за збут наркотиків

10.07.13 14:37 0 816
Рівненський міський суд оголосив вирок у кримінальній справі, порушеній стосовно 25-річного жителя обласного центру за ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів).

Як розповів Олег Костюк, старший прокурор прокуратури м. Рівне, який підтримував державне обвинувачення в суді, місцевий житель Віталій торік на початку липня на вулиці Чорновола посеред білого дня продав місцевому жителю Роману один грам канабісу за 100 гривень. Чоловіка затримали. У судовому засіданні Віталій винним себе в інкримінованому йому злочині визнав повністю і підтвердив, що дійсно незаконно придбав, зберігав з метою збуту, а також збув наркотичний засіб — марихуану. У вчиненому молодий чоловік розкаявся та зізнався, що у такий спосіб він, не маючи роботи, забезпечував свою сім’ю — дружину та дворічну дитину.

Суд призначив рівнянину покарання у виді позбавлення волі строком на п’ять років. Засудженого звільнили від відбування покарання з випробуванням, зі встановленням іспитового строку на рік та шість місяців.

Прес-служба прокуратури м. Рівне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 90 млн. грн. податку ...
Наступна новина: У Львівській області в ...

КОМЕНТАРІ