В Закарпатській області син до смерті забив рідну матір

В Закарпатській області син до смерті забив рідну матір

10.07.13 09:34 0 1061
До приймального відділення Мукачівської центральної районної лікарні ще 1 липня машиною швидкої допомоги було доставлено 54-річну жінку з початковим діагнозом черепно-мозкова травма, забій головного мозку, внутрішньомозковий крововилив, мозкова кома та множинні забої обличчя, шиї, тулуба. Невдовзі потерпіла померла, після чого і було з`ясовано, де і за яких обставин мукачівка отримала зазначені тілесні ушкодження.

Правоохоронці Мукачівського міського відділу з’ясували, що тілесні ушкодження жінка отримала за місцем проживання під час сімейного конфлікту з 27-літнім сином. Того вечора молодик був напідпитку, так само як і мати, яка останнім часом зловживала спиртним.

Як згодом розповів хлопець, коли він повернувся додому, п`яна мати сиділа на кухні. Він попросив жінку, аби вона не дратувала його своїм виглядом і пішла проспатись. Остання відмовлялась. Тоді син вирішив бідолашну жінку ще більше підпоїти, аби вона «відключилась». Захмелілий хлопець разом з матір`ю розпили ще пляшку вина, однак мітір так і виконала прохання сина. Скрутившись, вона сиділа на кухні, що страшенно обурювало молодого хлопця. Тоді він не стримався і кулаком тричі вдарив рідну матір в голову. Від удару жінка впала, та син не зупинився і продовжував її бити. Після нанесених тілесних ушкоджень жінка втратила свідомість і впала на підлогу.

Вранці, наступного дня, матір прийшла навідати донька. І тільки тоді молода жінка виявила на підлозі непритомну та викликала швидку.

Підозри мукачівських оперативників – Володимира Зовдуна та Володимира Алмашія виявилися небезпідставними: результати експертизи виявили на тілі жінки ознаки насильницької смерті. У коло підозрюваних потрапив син, який останнім часом сварився з матір`ю за її аморальний спосіб життя.

У скоєному підозрюваний зізнався. Стало відомо, спочатку він жорстоко побив свою матір, про що свідчать численні ушкодження і травми, виявлені на її тілі. Однак мукачівка все ще залишалася живою і майже тиждень прожила у реанімаційному відділені Мукачівської ЦРЛ. Однак, до тями вона вже не приходила.

На цей час співробітники слідчого відділення Мукачівського міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Відтак, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі компенсації ...

КОМЕНТАРІ