В Закарпатській області правоохоронці вичислили друга-крадія за допомогою мобільного телефону

В Закарпатській області правоохоронці вичислили друга-крадія за допомогою мобільного телефону

10.07.13 08:02 0 977
Скільки можна знайти девізів щодо дружби, наприклад такі, як «Друг в біді не кине, зайвого не запитає», але і нічого від тебе не вкраде. Такий трафунок стався і в місті на Тисою з 24-ох річним молодиком. У Віктора завжди водилось багато друзів, тому що він добрий, працьовитий та товариський. Хлопець довіряв своїм друзям, ішов їм на допомогу, якщо вони від нього її потребували. Та одного дня Віктор у своїх друзях майже розчарувався.

Прокинувшись вранці та вийшовши на подвір′я Віктор побачив, що скутер який іще ввечері знаходився у дворі на ранок дістав «ноги» з чиєюсь допомогою. Про дану пригоду повідомив працівників Хустського міськвідділу міліції. На місці пригоди до роботи взялася слідчо-оперативна група та особовий склад сектору карного розшуку. Правоохоронці зробили подворовий обхід, опитали сусідів, чи вони щось не чули, але сусіди як один, розводили руками. У правоохоронців була також версія, що може злочинець хотів визначити місце перебування своєї майбутньої жертви, щоб здійснити задумане. Перевіривши вхідні та вихідні дзвінки у мобільному телефоні потерпілого правоохоронці звернули увагу на абонента на ім′я Іван, який телефонував Віктору близько другої ночі. Під час телефонної розмови Іван цікавився місцезнаходженням свого товариша.

Оперативники вирішили перевірити Івана, адже він став номер один у списку підозрюваних. Під час зустрічі з міліціонерами Іван говорив про різні речі, що він у той час гостював у дівчини, спав вдома та багато іншого, але алібі спрацювало проти нього. Хлопець зрозумів , що від міліціонерів не відкрутиться і зізнався у скоєному.

Він розповів, що зайшов у двір, у руках у нього була викрутка за допомогою якої він виламав замок запалювання, викотив мопед із двора, завів його і поїхав. Аби не пояснювати вдома походження скутера, крадій вирішив сховати його у «надійному» місці - на річці Тиса у кущах.

Наразі речовий доказ вилучено, а чи усміхнеться йому Феміда покаже час.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: юрій ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ