У Волинській області перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко зустрівся з представниками Литовської делегації

У Волинській області перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко зустрівся з представниками Литовської делегації

10.07.13 12:40 0 853
Волинь відвідали литовські інвестори, які представляють ряд компаній, що спеціалізуються на реконструкції газових котлів високої потужності під використання місцевого твердого палива. Ще одним напрямком роботи є виробництво паливних гранул із соломи.

Під час зустрічі із першим заступником голови облдержадміністрації Олександром Башкаленком, представники компанії зазначили, що свої проекти пропонують у комплексі: проектування, модернізація, постачання обладнання, введення в експлуатацію, а також організація фінансування для таких проектів. Останнє передбачає залучення безповоротних асигнування різноманітних фондів і програм допомоги (як от фонд Європейського Союзу і програми Східного партнерства), а також кредитування 80% проекту терміном на 15 років.

Олександр Башкаленко зазначив, що останні роки Волинь активно впроваджує енергоощадні технології та розширює можливості для використання в енергетиці місцевих видів палива та альтернативних джерел енергії. «Волинь відкрита для інвесторів, тим більше тих, які вкладають гроші у розвиток енергозберігаючих альтернативних технологій», - наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.

Литовські підприємці повідомили, що в перспективі сподіваються на розгортання в нашій області і виробництва паливних гранул із соломи. На це Олександр Башкаленко зауважив, що область підтримує чесних та прозорих інвесторів, які бажають вкладати гроші у волинську економіку, і, якщо наміри перетворяться в реальні плани, запевнив у створенні сприятливих умов для роботи.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області в ...
Наступна новина: У Львові тимчасово ...

КОМЕНТАРІ