У Луцькому районі заплановані прогнозні показники охоплення дітей літнім відпочинком та оздоровленням перевиконані на 10%

У Луцькому районі заплановані прогнозні показники охоплення дітей літнім відпочинком та оздоровленням перевиконані на 10%

10.07.13 09:27 0 1053
Хід літнього відпочинку та оздоровлення дітей у м.Луцьку, Луцькому на Ківерцівському районах аналізувалися під час виїзного засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення, яку провів заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.

Зокрема у Луцьку на літню оздоровчу кампанію у місцевому бюджеті заплановано понад 2,5 млн. грн. На відпочинком та оздоровленням охоплено понад 6 тисяч дітей, що становить 30%. Додатково планується оздоровити іще 2,5 тисячі школярів за спонсорські та батьківські кошти. Фактично використано 501 тис. грн. та залучено додаткові кошти у сумі 35 тис.грн., що в загальному становить 536 тис. грн. (на 100,3 тис. грн. більше, ніж у 2012 році).

У Луцькому районі заплановані прогнозні показники охоплення дітей літнім відпочинком та оздоровленням перевиконані на 10% . Станом на оздоровлено понад 5 тисяч школярів, що становить 67%. На ці цілі використано 536 тис.грн.

На Ківерцівщині оздоровленням та відпочинком охоплено 60%. Видатки місцевого бюджету на це склали майже 800 тисяч гривень.

За результатами розгляду питання літнього оздоровлення заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк рекомендував виконавчому комітету Луцької міської ради та Ківерцівській районній державній адміністрації збільшити кількісні показники щодо охоплення дітей оздоровчими послугами. Заступник голови облдержадміністрації також зобов’язав здійснювати постійний контроль за дотриманням безпеки перебування дітей у позаміських дитячих закладах відпочинку та при перевезенні організованих груп дітей на оздоровлення.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Греція отримає черговий ...

КОМЕНТАРІ