У Луцьку вже оздоровлено понад 5520 дітей

У Луцьку вже оздоровлено понад 5520 дітей

10.07.13 08:09 0 959
У залі засідань міської ради відбулося засідання обласної міжвідомчої комісії з питань організації і проведення літньої оздоровчої кампанії 2013 року під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Курилюка. У її роботі взяв участь перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Під час засідання детально обговорили, яким чином відбувається оздоровлення дітей Луцького, Ківерцівського районів та міста Луцька.

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Леонід Лаба повідомив, що станом на 1 липня у місті оздоровлено 5520 дітей, із них 3663 - за кошти місцевого бюджету. Зокрема, у таборі «Ровесник», у літній школі «Ерудит» оздоровлено 200 обдарованих учнів шкіл міста та 200 дітей пільгових категорій. У 26 таборах денного перебування з дворазовим харчуванням відпочивали та оздоровлювалися 3497 дітей, 3263 із них за кошти місцевого бюджету. За кошти батьків оздоровлено 120 дітей у таборах праці і відпочинку. Додатково оздоровлено 1857 дітей за спонсорські та батьківські кошти, зокрема, було придбано 837 путівок в оздоровчі табори та 1200 обдарованих дітей Луцька відпочивали у Буковелі за фінансування Благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці –Новий Луцьк».

З 1 липня почав працювати табір денного перебування дітей «Підлітковий дім», організований службою у справах дітей міської ради. У ньому з 1 по 14 липня будуть відпочивати та оздоровлюватися 60 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. 90 дітей оздоровлюються у міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 259 дітей оздоровлено через путівки закладів охорони здоров’я, 7 - департаменту соціальної політики міської ради. За сприяння відділу у справах сім’ї та молоді міської ради 160 дітей побували в «Артеку», «Молодій гвардії», «Альбатросі».

Олександр Курилюк у підсумковому слові подякував владі міста Луцька за вже виконану роботу і висловив сподівання, що місто завершить цьогорічну оздоровчу кампанію дітей з пристойними результатами. Він також звернувся до працівників соціального страхового фонду з проханням надавати путівки публічно та прозоро, щоб у батьків не виникало сумнівів щодо справедливості при їх наданні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 10 липня 2013 року – прес ...
Наступна новина: Fitch каже про ризики ...

КОМЕНТАРІ