В Луцьку керівники структурних підрозділів міської ради ознайомилися з роботою ЦНАПу

В Луцьку керівники структурних підрозділів міської ради ознайомилися з роботою ЦНАПу

10.07.13 10:46 0 973
По завершенню оперативної наради, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич запросив керівників виконавчих органів міської ради відвідати нещодавно відкритий Центр надання адміністративних послуг, аби вони могли більш детально ознайомитися з його роботою.

Більш детально про особливості роботи їм розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Вона зауважила, що для відвідувачів тут створені комфортні умови. При вході Центру зустрічатимуть два консультанти, які розкажуть, які послуги надаватимуться, куди звернутися та допоможуть скористатися інформаційним терміналом.

За її словами, на сьогоднішній день у Центрі надаватимуть 196 адміністративних послуг. Зокрема, це не лише послуги, які надаватимуть структурні підрозділи міської ради, але й облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Послуги будуть надаватися на І та ІІ поверхах і стануть зручними для кожного мешканця нашого міста, в тому числі, для людей з обмеженими фізичними можливостями, адже для них влаштований пандус та біля входу спеціальна кнопка виклику працівників.

Надання адміністративних послуг безкоштовне. Платні лише ті послуги, які передбачені чинним законодавством. Для цього у приміщенні ЦНАПу функціонує відділення банку та встановлений банкомат.

Також Лариса Карп’як з адміністратором Центру продемонстрували, яким чином відбувається прийом. До слова, відвідувачу, аби звернутись до адміністратора, необхідно отримати талон, номер якого оголошується у мікрофон та висвітлюється на екрані.

У приміщенні Центру функціонує інформаційний термінал, де можна переглянути, які надаються адміністративні послуги, роздрукувати бланк заяви та заповнити самостійно.

Також встановлений окремий комп’ютер з доступом до сайту Луцької міської ради та інтернет-ресурсів інших органів виконавчої влади, яким можуть скористатися відвідувачі.

Окрім цього, для зручності відвідувачів є копіювальний центр, дитяча кімната.

Також віднині міський голова, його заступники, керівники структурних підрозділів міської ради здійснюватимуть прийом громадян у приміщенні ЦНАПу.

Довідково. Прийом суб’єктів звернень здійснюється за таким графіком: понеділок, середа – з 08:00 до 16:00, вівторок, середа – 09:00 – 16:00, п’ятниця – 08:00 – 15:00, субота – 09:00 – 13:00 (без перерви на обід), неділя - вихідний.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ