У Луцьку триває підготовка до Дня Незалежності та Дня міста

У Луцьку триває підготовка до Дня Незалежності та Дня міста

10.07.13 08:35 0 1072
На оперативній нараді перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що на День Незалежності та День міста до Луцька завітають багато гостей, зокрема, і з-за кордону. Тому необхідно навести порядок на вулицях міста. Він закликав усі служби активізувати роботу. Також, за його словами, на День Незалежності усі ринки міста не працюватимуть, а на День міста буде закритий Центральний ринок.

Святослав Євгенович зазначив, що фінансова ситуація у місті складна. Бюджет виконати не вдалося, і на це є суб’єктивні та об’єктивні причини. Зокрема, місто уже недоотримало більше 500 тисяч гривень від продажу та оренди землі. І все це через зміни у чинному законодавстві.

Перший заступник міського голови зазначив, що нині головне завдання – це підготовка до осінньо-зимового періоду. Тож він закликав керівників установ ще раз переглянути, що і де необхідно зробити, та приступити до роботи, аби увійти в опалювальний період нормально. За його словами, аби 14 жовтня не виявилося, що немає якогось насоса чи тече труба.

Нарікав Святослав Євгенович і на борги населення за надані їм послуги. Він зауважив, що заборгованість постійно зростає. Люди просто не платять. Він наголосив, що люди можуть скаржитись на роботу ЖКП і не погоджуватися з їхнім переліком послуг, але чому лучани боргують КП «Луцькводоканал» близько 5 млн грн, адже холодна вода у їхніх домівках є постійно.

Святослав Кравчук зазначив, що на підготовку житлово-комунального господарства необхідні чималі кошти, а їх не вистачає та ще й люди боргують за надані їм послуги. А ці гроші можна було б спрямувати на заміну теплотрас тощо.

Звернув увагу й на підготовку шкіл та дитячих садків до початку нового навчального року. За його словами, є серйозні проблеми по загальноосвітніх школах № 3 та 9.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що необхідно навести лад й на зупинках громадського транспорту. Він наголосив, що побудували новий, гарний ЦУМ, але зупинку громадського транспорту не довели до пуття. Схожа ситуація й із зупинкою громадського транспорту на вулиці Гордіюк, що біля «Північного ринку».

Святослав Кравчук зауважив, що у засобах масової інформації періодично публікуються інформації про засмічення міста. Однак, ніхто не пише про тих, хто смітить на вулицях. Люди самі забруднюють вулиці, а потім нарікають на владу.

Зауважив перший заступник міського голови, що у неділю до Луцька має завітати Президент Польщі Броніслав Коморовський. Тож необхідно привести місто у належний стан.

Подякував перший заступник міського голови усім, хто був причетний до організації та проведення «Ночі у Луцькому замку». За його словами, захід відбувся на високому рівні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі щодо ...

КОМЕНТАРІ