Свято екстриму та вуличної культури відбудеться у Луцьку

Свято екстриму та вуличної культури відбудеться у Луцьку

10.07.13 09:02 0 1365
СГО «Молодіжна платформа» у партнерстві з відділом у справах сім'ї та молоді міської ради організовує загальноміський молодіжний фестиваль"URBAN CITY FEST" у рамках ІІ етапу культурно-розважального проекту «Проспект розваг». Він розпочнеться 14 липня 2013 року о 16.00 у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та на вулиці Глушець. Тут лучани та гості міста зможуть зарядитися потужною енергією молодіжного руху.

У рамках фестивалю відбудуться змагання з наступних дисциплін:BMX (велосипеди BMX відрізняються маленьким діаметром коліс, що дозволяє легко робити трюки); скейту; роликів (катання в цій дисципліні здійснюється на спеціальних роликах, конструкція яких повинна витримувати ковзання по поручнях, рампах і т.д.); брейкдансу (основне завдання учасників змагання у цій дисципліні - продемонструвати якомога більше акробатичних фігур і стиль власного танцю); фрістайлу (у змаганнях чи так званих баттлах з фрістайлу учасники змагатимуться між собою в майстерності реперської імпровізації); біт боксу; графіті; паркуру; соксу (гра полотняним м’ячиком); фрісбі (літаюча тарілка).

Події відбуватимуться на кількох майданчиках. Наприклад, БомбART – зона графіті. Тут учасники змагання малюватимуть на спеціальних щитах. Для цього необхідно принести заздалегідь підготовлений ескіз.

На основній сцені виступатимуть реп-виконавці та діджеї не комерційного напрямку. Тут також відбудеться виступ спеціально запрошених зірок. Після цього оголосять результати конкурсів та нагородять переможців.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ