На Хмельниччині бізнес-актив отримав понад 20 тисяч безкоштовних ключів цифрового підпису

На Хмельниччині бізнес-актив отримав понад 20 тисяч безкоштовних ключів цифрового підпису

10.07.13 09:23 0 1017
На часі майже 13 тисяч представників підприємницької спільноти краю стали власниками посилених сертифікатів ключів до IT-сервісів від Міністерства доходів і зборів України. Переваги безкоштовного елекронно-цифрового підпису від Міндоходів також оцінили 2 тисячі подолян, які не займаються підприємницькою діяльністю.

У 30 відсотках випадків за цифровим підписом зверталися юридичні особи. Вони, як правило, отримують декілька ключів на одну компанію. Найактивнішими шанувальниками нового сервісу на часі залишаються представники малого бізнесу. Саме приватні підприємці становлять дві третини клієнтів регіональних центрів сертифікації ключів.

Попит на цю послугу фахівці Міндоходів Хмельниччини пов’язують із зручним сервісом електронного звітування, що набуває все більшої популярності серед бізнес-спільноти Поділля. Наразі вже понад 98 платників ПДВ повідомляють Міндоходів про результати своєї роботи у режимі «он-лайн». Дев’ять з десяти митних декларацій на Поділлі також надходять у «цифрі».

у регіоні задля максимального комфорту представників бізнесу діють три представництва центру безкоштовної сертифікації ключів: при податкових інспекціях у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському та Славуті. У них підприємницька громада краю може цілковито безкоштовно отримати цифрові ключі не лише для підпису податкових й митних декларацій, але й для – звітів, що направляються до органів статистики та пенсійного фонду.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцькому районі ...

КОМЕНТАРІ