Хмельниччина: на Летичівщині активізують боротьбу з «тіньовою» зайнятістю

Хмельниччина: на Летичівщині активізують боротьбу з «тіньовою» зайнятістю

10.07.13 09:42 0 1095
Питання легалізації трудових взаємовідносин, створення нових робочих місць, недопущення виплати заробітної плати «у конвертах» стали основними темами обговорення на засіданні «круглого столу», проведеного днями у стінах Летичівської РДА.

У заході взяли участь представники районної державної адміністрації та районної ради, районних підрозділів міністерств, установ і фондів. Учасником засідання була також заступник голови комісії з проведення реорганізації Хмельницької МДПІ, заступник начальника – начальник Летичівського відділення Раїса Кабанова, яка висвітлила своє бачення вирішення у районі зазначеної проблеми.

Під час свого виступу Раїса Юріївна зробила наголос на особливій актуальності питання легалізації «тіньової» зайнятості та забезпечення обов’язковості оформлення трудових договорів між працівниками та роботодавцями.

Крім того, користуючись нагодою, вона презентувала учасникам зібрання новостворене Міністерство доходів і зборів України. Зокрема, зупинилась на основних завданнях та меті, які ставить перед собою новостворене міністерство.

«Пріоритетом у нашій роботі є покращення умов для провадження бізнесу, вдосконалення системи адміністрування, якісне обслуговування платників з використанням нових технологій та сервісів, спрощений документообіг. Територіальні органи Міністерства також всіляко сприятимуть забезпеченню легалізації зайнятості населення. Адже сплата податків та соціальних внесків – це не лише наповнення бюджету держави, а й розвиток її соціально-економічної сфери», – запевнила присутніх керівник районного податкового органу. На завершення свого вступу вона закликала усіх роботодавців Летичівщини до забезпечення лише легальних трудових відносин і виплати працюючим «білої» зарплати з усіма належними відрахуваннями, що забезпечує їм належний соціальний захист.

«Тільки так ми зможемо побудувати сильну, економічно незалежну державу», – переконана Раїса Кабанова.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ