В Івано-Франківській області в процесі припинення господарської діяльності необхідно звітувати

В Івано-Франківській області в процесі припинення господарської діяльності необхідно звітувати

10.07.13 09:10 0 925
За кожний звітний період платник податків зобов’язаний подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є. Звітність подається до органу Міндоходів, в якому платник податків перебуває на обліку до часу зняття з реєстрації, незалежно від результатів фінансово-господарської діяльності, а також під час процедури припинення діяльності.

Платник податків зобов’язаний подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим та митним законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов’язані з обчисленням і сплатою податків та зборів.

Звітність подається в один із таких способів: засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, у паперовому вигляді особисто платником або уповноваженою на це особою, або надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення. Зазначена норма передбачена статтею 49 Податкового кодексу України від

2 грудня 2010 року №2755-VІ із змінами та доповненнями.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбувся ...

КОМЕНТАРІ