В Івано-Франківській області більше половини галицьких спрощенців обрали другу групу

В Івано-Франківській області більше половини галицьких спрощенців обрали другу групу

10.07.13 08:23 0 742
Понад 750 приватних підприємців Галицького району обрали спрощену систему оподаткування, з них надали перевагу другій групі спрощеної системи оподаткування-470 суб’єктів господарювання. Популярними серед платників-спрощенців залишається перша та третя групи: їх обрали відповідно 143 та 137 осіб. Про це повідомив начальник відділу доходів і зборів з фізичних осіб Петровський М.І.

Введення нових норм до Податкового Кодексу щодо спрощеної системи оподаткування сприяло збільшенню надходжень по єдиному податку. З початку цього року підприємцями-спрощенцями до місцевих бюджетів Галицького району сплачено зазначеного податку в сумі 1476,0 тис.грн., що на 485,0 тис.грн. більше, ніж за 1-ше півріччя минулого року. Така позитивна тенденція щодо сплати єдиного податку є прогнозованим результатом втілення нових податкових сервісів, створення сприятливих умов для ведення бізнесу та нового підходу у взаємовідносинах органів Міндоходів із суб’єктами господарювання.

Згідно діючого законодавства, 2013 рік приніс платникам єдиного податку ряд позитивних новацій. Нагадуємо, для платників 5-ї групи зменшено ставки єдиного податку з 10 та 7 відсотків до 7 та 5 відсотків відповідно, а для 2-ї групи введено подання звітності раз на рік, а не щоквартально.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Львівщина отримала ...

КОМЕНТАРІ