Завершилися обласні змагання «Краще спортивне село Львівщини»

Завершилися обласні змагання «Краще спортивне село Львівщини»

10.07.13 08:03 0 1019
Цими вихідними святково й урочисто на Львівщині відбулися масові спортивні змагання за програмою Спартакіади серед команд сільських, селищних рад «Краще спортивне село Львівщини» присвячені року Івана Боберського, відзначенню Дня заснування міжнародного Олімпійського комітету та Дня конституції України.

У змаганнях на усіх попередніх етапах було охоплено 366 сільських населених пунктів із загальною кількістю учасників 9,5 тис. осіб.

Фінальну частину змагань проведено 6 липня 2013 року у м.Жовква. На змагання з’їхалися представники 14 районів області з 24 сільських та селищних рад.

В обласному фіналі змагався 171 учасник у восьми видах спорту (міні-футбол, волейбол, перетягування канату, настільний теніс, шахи, шашки, гирьовий спорт, легкоатлетичний крос).

Змагання проведено обласною організацією ВФСТ «Колос» за сприяння управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, обласного центру «Спорт для всіх», Жовківської райдержадміністрації.

Змагання обслуговувала суддівська колегія на чолі з головним суддею змагань В.І. Красіним (м. Львів) та головним секретарем змагань М.В.Зубрицьким (м. Львів).

Найбільш спортивними виявилися сільські спортсмени Самбірщини, Пустомитівщини та Стрийщини.

А титул «Краще спортивне село Львівщини» виборола команда з с. Солонка Пустомитівського району (253 очки). Друге місце у комплексному заліку посіли представники с. Воютиця Самбірського району (251 очко), третіми лауреатами стали атлети Верхньолужоцької селищної ради Старосамбірського району (235 очок).

Переможці та призери змагань нагороджені медалями, грамотами, кубками.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Мусульманське ...

КОМЕНТАРІ