Львівщина: у Новояворівську стартував фестиваль «Молода Галичина – 2013»

Львівщина: у Новояворівську стартував фестиваль «Молода Галичина – 2013»

10.07.13 08:12 0 1339
У неділю, 7 липня, у місті Новояворівську Яворівського району Львівської області стартував ХХІІ Міжнародний фестиваль молодих виконавців сучасної української пісні «Молода Галичина-2013».

У цьогорічному фестивалі, який триватиме до 12 липня, візьмуть участь юні таланти з 15 держав світу – проінформувала директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини, культурних цінностей облдержадміністрації Наталія Гамкало.

Журі фестивалю очолює відомий український композитор, ректор Вищого музичного училища ім.Глієра, народний артист України Олександр Злотник.

До складу журі також входять:

Мар’ян Шуневич, народний артист України, співак; Вітаутас Жукас – композитор, продюсер, аранжувальник, арт-директор Міжнародного конкурсу юних талантів «KaunasTalent» з Литви; Харлей Блюз – рок-музикант, співак, продюсер з Бельгії; Марек Крауз – музикант, магістр культури з Польщі; Толга Гюрді – член Міжнародної асоціації «WAFA», президент Міжнародного фестивалю «ShiningStar» з Туреччини та інші.

Фестиваль відбувається за сприяння Львівської обласної державної адміністрації.

Довідка:

Міжнародний пісенний фестиваль “МОЛОДА ГАЛИЧИНА” – один з перших українських фестивалів для дітей та молоді. За час проведення фестивалю у ньому взяли участь понад 2000 талановитих вокалістів з багатьох країн світу-України, Білорусії, Росії, Молдови, Грузії, США, Канади, Ізраїлю, Вірменії, Нігерії, Казахстану, Замбії, Польщі, Іспанії та інших країн.

Переможцями фестивалю у свій час були відомі нині зірки українського шоу-бізнесу – Тіна Кароль, Катя Бужинська, Міка Ньютон, Наталія Бучинська, молода співачка з Грузії Ана Гібрадзе, Індіра Сирбай і Муратбек Хайролда з Казахстану, та інші.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина визначила ...
Наступна новина: Торги по бою Кличко - ...

КОМЕНТАРІ