Чернігів: Майже 20 тисяч штрафу повинні сплатити порушники правил торгівлі

Чернігів: Майже 20 тисяч штрафу повинні сплатити порушники правил торгівлі

10.07.13 08:30 0 827
Штрафних санкцій на загальну суму 19 тисяч 860 гривень нараховано з початку року адміністративними комісіями Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад за торговельну діяльність у невстановлених місцях.

Це – результат щоденних оперативно-профілактичних відпрацювань у місцях вуличної торгівлі та стихійних ринків, що проводяться спеціалістами управління споживчого ринку та підприємництва міської ради спільно з фахівцями Деснянської та Новозаводської районних у місті рад, відділення обслуговування ринків міського відділу УМВС України у Чернігівській області та інспекторами-ревізорами КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» і екологічної інспекції КП «АТП - 2528».

За результатами обстеження виявлено факти несанкціонованого розміщення понад 150 об’єктів дрібнороздрібної торгової мережі з продажу плодоовочевої продукції, кондитерських виробів, квасу кегового та різноманітних промислових товарів.

Учасники рейдів-перевірок проводять профілактичні бесіди щодо недопущення порушень вимог чинного законодавства, на суб’єктів господарювання, які здійснювали торговельну діяльність у невстановлених місцях, складено 142 протоколи про адміністративні правопорушення.

Важливо, аби кожен усвідомив, що придбавши товар у місці стихійної торгівлі, він завдає шкоди міському бюджету, натомість, зумовлює розквіт тіньової економіки, сприяє серйозному погіршенню санітарного стану міста, а головне – через копійчані вигоди піддає небезпеці здоров'я, інколи навіть життя своє та своїх рідних і близьких.

За матеріалами управління споживчого ринку та підприємництва міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: «Спрощенці» ...
Наступна новина: Рівненщина: дев'ятсот ...

КОМЕНТАРІ