У Рівненській області рятувальники та військовослужбовці тренувалися  гасити пожежу на зерносховищі

У Рівненській області рятувальники та військовослужбовці тренувалися гасити пожежу на зерносховищі

10.07.13 08:34 0 977
Для аграріїв Рівненщини розпочалася найвідповідальніша пора – жнива. А тому саме зараз особливої актуальності набувають питання збереження вирощеного врожаю, майна й технологічного устаткування переробних підприємств та зерноскладів від пожеж. Це і стало основною метою проведення тактико-спеціального навчання Дубенського підрозділу рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №13 ГУ ДСНС у Рівненській області.

Згідно задуму навчань, пожежа сталася в зерносховищі елеватору, який розташований на території Дубенського цукрового заводу. Виникла загроза поширення вогню по вентиляційним шахтам та шнекам у складські приміщення.

Негайно до місця виклику прибули чергові відділення рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій міста Дубно та вогнеборці місцевої військової частини.

Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців Держслужби та військовослужбовців умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі зерносховища.

Як зазначив перший заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук, подібні навчання зміцнюють знання, навички та взаємодію рятувальників і війькових щодо дій у разі реальної загрози виникнення подібних ситуацій. Крім того, велику користь від цих навчань отримує обслуговуючий персонал та адміністрація об’єктів. Адже від злагодженості дій та оперативності пожежно-рятувальних підрозділів залежить збереження зернових 2013 року.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ