У Рівненській області дві прокуратури змінили адреси

У Рівненській області дві прокуратури змінили адреси

10.07.13 08:09 0 1151
9 липня, відбулося урочисте відкриття нових приміщень двох прокуратур. Відтепер за адресою: м.Рівне, вул. П.Могили, 47 знаходяться прокуратура Рівненського району та Рівненська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері.

В урочистостях взяли участь начальник Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Віктор Дичаковський, прокурор області Василь Присяжнюк, виконувач обов’язків голови Рівненської обласної державної адміністрації Анатолій Юхименко, працівники органів прокуратури області та міськрайпрокурори.

Захід відкрив прокурор області Василь Присяжнюк, який у вітальному слові зазначив, що велику роль під час виконання важливих державних функцій, які покладено на прокурорсько-слідчих працівників, відіграють умови роботи. Адже, зручне, комфортне приміщення та створені там умови, мають ефективно впливати на її якість.

Перерізаючи урочисту стрічку, представник Генеральної прокуратури України та керівники органів місцевої влади висловили сподівання, що в нових сучасних умовах робота працівників прокуратури стане ще більш ефективнішою.

Усі учасники урочистостей оглянули приміщення вищезгаданих прокуратур, адже відтепер їх працівники мають окремі кабінети, оснащені необхідною для роботи оргтехнікою.

Нові телефони прокуратур:

у прокуратурі Рівненського району – 26-74-19;

у Рівненській міжрайонній прокуратурі з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері – 62-32-23.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 10 липня 2013 року – прес ...
Наступна новина: Fitch каже про ризики ...

КОМЕНТАРІ