У Рівненській області на зауваження працівника розважального закладу відвідувач "відповів" кулаками

У Рівненській області на зауваження працівника розважального закладу відвідувач "відповів" кулаками

10.07.13 08:12 0 1046
Нетверезий відвідувач кафе неадекватно відреагував на зауважнення адміністратора, і наніс йому кілька ударів у груди. Працівники закладу відразу натиснули «тривожну» кнопку і викликали наряд групи затримання Державної служби охорони. Чоловік продовжував чинити опір і провоохоронцям.

Ця подія відбулася в одному із кафе Рівного. Близько одинадцятої години вечора один із відвідувачів став дуже шумно себе поводити, і відповідно заважати іншим. Адміністратор підійшов до нього, і попросив, щоб той поводив себе тихіше, так як у залі відпочивають ще відвідувачі. У відповідь невідомий наніс працівнику кафе кілька ударів у груди. Персонал закладу відразу визвав міліціонерів.

– Після того, як ми визвали наряд групи затримання Державної служби охорони, нам вдалося вивести чоловіка на свіже повітря. Проте він не втихомирився, а й далі продовжував наносити удари. Штовхнув мене на машину таксі, і погнув крило. Проте водію він матеріальні збитки відшкодував. Претензій не було, - розповідає адміністратор закладу.

Правоохоронці, прибувши за викликом, відразу затримали хулігана. Чоловіка доставили на освідчення на стан алкогольного сп`яніння. Проте в медзакладі невідомий відмовився назвати свої паспортні дані і пройти експертизу та намагався рятуватися втечею. Проте чоловіку не вдалося втекти від правоохоронців, горе-відпочивальника було закуто в наручники та доставлено в Рівненський міський відділ міліції для надання пояснень своєї ганебної поведінки. Затриманим виявився 29-річний житель Рівного.

Вікторія Бондар

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Торги по бою Кличко - ...
Наступна новина: На території Львівської ...

КОМЕНТАРІ