Землевпорядники Рівненщини вшанували пам’ять героїв Берестечка

Землевпорядники Рівненщини вшанували пам’ять героїв Берестечка

10.07.13 08:15 0 966
Працівники головного управління Держземагентства у Рівненській області долучились до вшанування памяті героїв битви під Берестечком, яке відбулось у селі Пляшева Радивилівського району на території Свято-Георгіївського монастиря на Козацьких могилах. Потому, перед Георгіївським храмом відбулося урочисте богослужіння та хресна хода до пам'ятника героям битви та покладання квітів до підніжжя монументу.

Участь у заходах узяли перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко та перший заступник голови ОДА Анатолій Юхименко.

Михайло Кривко зазначив, що день вшанування єднає на Козацьких могилах тисячі українців. Високе представництво духовенства, широкі кола громадських та політичних діячів, численні делегації з усієї України свідчать про усвідомлення сучасників великого значення подій 1651 року.

-« Надзвичайно важливим для формування моральності та духовності нації є те, що загалом Берестецькі сторінки історії мають непересічну виховну роль, адже відстоюючи свою віру і любов до рідної землі, українці все ж таки вибороли незалежну державу »- підсумувала начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук – Кривко.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like770", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ