Начальник Департаменту ДАІ МВС України Володимир Астапкович:

Начальник Департаменту ДАІ МВС України Володимир Астапкович: "Оцінку міліції дають громадяни"

10.07.13 15:27 0 817
Про це йшлося на робочій зустрічі з працівниками ДАІ Житомирщини, що відбулася в обласному Управлінні міліції в рамках робочого візиту у регіон начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимира Астапковича.

Нагоду зустрітися з керівником відомчого Департаменту мали працівники управління та усі керівники районних підрозділів ДАІ УМВС в Житомирській області.

Звертаючись до особового складу Державтоінспекції Житомирщини, Володимир Астапкович наголосив на основних напрямках їх діяльності. Зокрема, йшлося про посилення заходів, направлених на попередження та недопущення дорожньо-транспортних пригод на дорогах області, у тому числі за участю пасажирського транспорту. Разом з тим необхідно посилити контроль за належним утриманням автомобільних доріг, а також технічним станом транспортних засобів, якими здійснюються пасажирські перевезення.

Окреме місце займає й профілактика дорожнього травматизму серед дітей. Керівник Департаменту ДАІ відзначив позитивний вплив уже проведених профілактичних заходів та закликав охоронців дорожнього порядку активно проводити їх і надалі.

– Щодня ви спілкуєтесь з людьми, - продовжив Володимир Астапкович, - тож, слід усвідомлювати, що толерантне ставлення до громадян, виваженість, уважність та ввічливість, проявлені з вашого боку, допоможуть значно покращити думку населення про міліцію в цілому. Адже оцінку міліції, як показує практика, громадяни найчастіше дають після спілкування з інспекторами ДАІ та дільничними.

Володимир Астапкович також окреслив заплановані зміни, що стосуються вдосконалення діяльності підрозділів ДАІ, у тому числі реєстраційно-екзаменаційних служб, а також покращання матеріально-технічного забезпечення.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У столиці Лівану стався ...

КОМЕНТАРІ