У Львові гуртківці Сихівського району протягом літа відвідують басейн

У Львові гуртківці Сихівського району протягом літа відвідують басейн

10.07.13 08:05 0 820
Протягом літа педагоги дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Сихівського району організовують для дітвори відвідування басейну. Відтак, 20 вихованців мають змогу щопонеділка та щосереди побувати на заняттях в спорткомплексі «Медик» на вул. Горбачевського, 21.

— Щоліта УДЮМК Сихівського району вже традиційно організовує для дітей заняття з плавання. Адже в спекотні дні дітворі не терпиться побувати на природі, біля річки чи на озері. Спорткомплекс «Медик», один з «острівців» у місті, який дає можливість гуртківцям відпочити і поплавати. — Володимир Холявінський, директор УДЮМК Сихівського району

Під керівництвом педагогів діти вдосконалюють навики в плаванні, а також мають можливість пограти на воді з м’ячем чи позмагатися у запливах на певну дистанцію.

Крім занять у басейні, педагоги щопонеділка та щочетверга організовують для дітей рухливі ігри на спортивному майданчику по вул. Тернопільська, 13а. Довідка

Детальну інформацію про УДЮМК Сихівського району можна отримати за номером телефону – 254-64-58. Заняття в гуртках УДЮМК — безкоштовні.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Мусульманське ...
Наступна новина: «Львівтрансгаз» - лідер на ...

КОМЕНТАРІ