У Львові для всіх охочих в мерії відбудуться тренінги

У Львові для всіх охочих в мерії відбудуться тренінги

10.07.13 08:50 0 1150
В рамках програми «Перший кар’єрний крок» відділу кадрів Львівської міської ради пройде ряд майстер-класів від управлінців міста та представників організацій Львова.

— Другим етапом тематичних круглих столів, що відбувались протягом першого півріччя 2013 року стали профільні навчання від керівників великих успішних компаній Львова. Відтепер, стажери мерії та активна і зацікавлена молодь матиме змогу відвідати навчання від: Холдингу емоцій «!ФЕСТ», Прем’єр готелю «Дністер», Компанії «МакДональдз», ПрАТ «Київстар», компанії «ОVB». — Марта Завербна, координатор проекту

Програму тренінгів розпочне Олег Березюк, директор департаменту гуманітарної політики, на тему «Мистецтво бути собою» 10 липня за адресою пл. Ринок, 9 о 15.30 в конференц-залі управління освіти ЛМР. Також уже традиційні навчання проведе керівник відділу кадрів Галина Бордун, а ще відбудеться цикл тренінгів «Практики туристичного бізнесу».

За графіком навчань Ви можете слідкувати у рубриці «Стажування у ЛМР» на сайті міської ради або дізнаватись за тел..297 57 59, контактна особа – Марта Завербна.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У благодійному проекті ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ