Головний міліціонер Луганщини провів виїзний прийом громадян

Головний міліціонер Луганщини провів виїзний прийом громадян

10.07.13 16:05 0 920
Учора, 8 липня, начальник ГУМВС України в Луганській області генерал-лейтенант міліції Євген Польськой провів виїзний прийом громадян у селі Нижня Дуванка Сватівського району.

«Завоювати довіру людей до органів внутрішніх справ - завдання не просте, і його вирішення залежить від зусиль самих правоохоронців, від їх бажання зруйнувати негативний стереотип про міліцію і конкретними справами показати, що працівник міліції - надійний захисник і помічник кожного жителя. Мене, як керівника міліції Луганщини, турбує реальний стан співпраці органів внутрішніх справ і населення, відгуки про роботу міліції та як вирішуються наболілі проблеми громадян. Відтак така форма взаємодії міліції та населення, як виїзні прийоми громадян, конче необхідна», - відзначив Євген Польской.

У селі Нижня Дуванка на прийом до начальника ГУМВС прийшли шістнадцять жителів Сватівського району. Проблеми у всіх різні. Це і незадоволеність швидкістю і якістю розслідування злочинів, і неможливість вирішення цивільно-правових питань, і скарги на дільничного, який ось уже кілька років ніяк не може розібратися з конфліктною ситуацією між сусідами, і проблема самогоноваріння, що має місце в сільських районах, і невирішена конфліктна ситуація серед місцевих підприємців.

Після прийому громадян начальник обласного Управління МВС провів зустрічі з особовим складом Троїцького і Сватівського районних відділів міліції, в яких взяли участь керівники районних державних адміністрацій та районних рад.

«Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб забезпечити нормальні, спокійні умови для людей, їх відпочинку і роботи. Для цього ми повинні захистити громадян від правопорушників, які посягають на їх життя, здоров'я і майно», - звернувся головний міліціонер Луганщини до особового складу.

«Головне для кожного працівника міліції - дотримання дисципліни і нетерпимість до будь-яких проявів порушень закону, в першу чергу - в наших рядах. Ми не повинні мовчати і покривати тих, хто своєю поведінкою ганьбить звання працівника міліції», - підкреслив Євген Польской.

Присутні на зустрічах з особовим складом керівники районних адміністрацій та районних рад дали оцінку роботі міліції та висловили ряд побажань.

Наприклад, Троїцький глава райадміністрації звернувся з проханням про допомогу у вирішенні ситуації, що склалася на місцевому молокозаводі. Піднімалися і кадрові питання, що стосуються малої чисельності дільничних інспекторів міліції.

Обговорювалися і проблемні моменти, пов'язані з матеріально-технічним забезпеченням райвідділів та житлом для співробітників міліції, у вирішенні яких керівники місцевої влади пообіцяли по можливості надавати допомогу.

Підбиваючи підсумки роботи, Євген Польськой підкреслив, що співробітники органів внутрішніх справ повинні зробити все, щоб слово міліціонер асоціювалося у народу зі словами помічник і захисник. Тільки тоді можна буде з упевненістю сказати, що громадяни довіряють міліції - не на словах, а на ділі.

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звичайна сварка на ...
Наступна новина: Донецька міліція готова ...

КОМЕНТАРІ