Донецька міліція готова забезпечити охорону правопорядку під час міжнародних змагань

Донецька міліція готова забезпечити охорону правопорядку під час міжнародних змагань

10.07.13 16:11 0 803
На час проведення в Україні Чемпіонату світу-2013 з легкої атлетики серед юнацтва підрозділи міліції перейшли на посилений варіант несення служби. Особливу увагу правоохоронці приділили забезпеченню безпеки в місцях, де проводяться тренування, сам чемпіонат, а також в місцях проживання гості міста.

У спортивних змаганнях візьмуть участь близько 2 тисяч спортсменів зі 178 країн світу, що є рекордною кількістю для даного чемпіонату. Також очікується приїзд більше 2 тисяч гостей. Проте в донецької міліції є досвід проведення і більш великих заходів, яким торік став Чемпіонат Європи з футболу, де на матчах фінальної частини побували близько 300 тисяч уболівальників.

За словами виконувача обов’язків начальника міліції громадської безпеки Донецького міськуправління внутрішніх справ Миколи Крюченка, для охорони громадського порядку буде залучено понад 800 співробітників міліції щодня, у тому числі на патрулювання – 67 інспекторів патрульної служби, 65 співробітників спецпідрозділу «Беркут», близько 200 військовослужбовців внутрішніх військ тощо.

На дорогах несуть службу наряди ДАІ. Автомагістралі цього року перекриватися не будуть. Це пов'язано з тим, що передбачувана кількість приїжджих гостей буде менша, ніж торік футбольних уболівальників.

– Гості міста завжди можуть звернутися до міліції по допомогу, - наголосив Микола Крюченко.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головний міліціонер ...
Наступна новина: На Чернігівщині завдяки ...

КОМЕНТАРІ