Працівника ДАІ Харківщини, який у стані алкогольного сп'яніння вчинив ДТП, звільнено з ОВС

Працівника ДАІ Харківщини, який у стані алкогольного сп'яніння вчинив ДТП, звільнено з ОВС

10.07.13 17:01 0 945
Про це заявив начальник УДАІ Харківщини Олександр Єршов. За його словами таке рішення було прийняте начальником Головного управління міліції в області Олегом Демченком. За наказом керівника працівник ДАІ, який сів за кермо авто у стані алкогольного сп’яніння, звільнений з органів внутрішніх справ. Також до суворої дисциплінарної відповідальності притягнуті командири роти ДПС ДАІ та керівництво Управління Державтоінспекції Харківській області.

Вчора близько 20-ї години на 472 км автошляху Київ-Харків-Довжанський сталася дорожньо-транспортна пригода. window.parent.CKEDITOR._["contentDomReadyannounce"]( window ); Водій автомобілю «ВАЗ-21093» не впорався з керуванням та допустив з'їзд у кювет.

У результаті ДТП ніхто не постраждав.

При виїзді на місце події працівниками Державтоінспеції було встановлено, що транспортним засобом керував 26-річний інспектор роти ДПС з обслуговування стаціонарного посту ДАІ, який в цей час знаходився поза службою. За висновками спеціалістів Харківського обласного наркологічного диспансеру, міліціонер керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для студентів Харкова ...

КОМЕНТАРІ