Щире зізнання - перший крок до виправлення

Щире зізнання - перший крок до виправлення

10.07.13 23:55 0 988
У кожному міліційному підрозділі є перелік осіб, які перебувають на обліку в медичних закладах, як наркозалежні. Майже всі вони періодично потрапляють в поле зору правоохоронців. Одні - за скоєння майнових злочинів, інші - за незаконний обіг наркотичних засобів, а деякі й за злочини проти особи.

Нещодавно правоохоронцям стало відомо, що один підобліковий поєднує, як говориться, корисне з приємним: сам вживає наркотичні засоби та постачає наркозілля бажаючим, отримуючи за дозу 100 гривень.

- Ми не могли залишити таку інформацію поза увагою, - розповів начальник сектору БНОН Котовського МВ Ігор Додул, - і організували комплекс заходів, в ході яких задокументували протиправну діяльність молодика. Зробити це було непросто, оскільки чоловік збував наркотичну речовину тільки через кількох перевірених осіб, які ніколи не потрапляли в поле зору міліції.

Проте ніякі застереження та хитрі комбінації підобліковому не допомогли. Під час збуту чергової дози правоохоронці затримали 31-річного чоловіка та провели обшук за місцем його мешкання, в ході якого виявили та вилучили обладнання, за допомогою якого виготовлявся розчин опію, та реактиви.

Господар розповів правоохоронцям, що сам вже більше десяти років вживає наркотичні засоби, і з кожним роком збільшує дозу. Звичайна разова норма для нього становить 4-5 куб. мл, але бували дні, коли він вживав до 10 мл розчину опію особистого приготування. Доза збільшувалася за рахунок нереалізованого «товару». Шкода, що в цей час він не думав про своїх батьків, жінку й дітей.

Затриманий раніше вже мав проблеми із законом, тому одразу почав співпрацювати зі слідством. Наразі йому повідомлено про підозру у кримінальному провадженні, порушеному за ознаками ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів».

Тривають слідчі дії.

Котовський МВ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США можуть не залишити в ...
Наступна новина: А. Садовий: «Мати сьогодні ...

КОМЕНТАРІ