З магазинів Ужгорода чоловік крав все, що потрапляло під руку

З магазинів Ужгорода чоловік крав все, що потрапляло під руку

11.07.13 15:39 0 678
Ужгородські міліціонери затримали злодія, який за один день обікрав два магазини та кафе. Варто зазначити, що злочини було скоєно через недбалість працівників, які на деякий час залишили приміщення без нагляду.

Спершу в міліцію надійшло повідомлення про викрадення кавоварки та п’ятнадцяти шампунів «Schauma» з кафе в центрі міста. За кілька годин співробітникам міліції довелося виїжджати на місце пригоди до магазину, з якого зловмисник викрав п’ять пачок кави «Jacobs» та п’ять пляшок пива «Чернігівське». Ще з одного магазину, зловмисник поцупив вареники, пельмені, горілку та сигарети.

Припущення правоохоронців, що до вчинення цих злочинів може бути причетна одна і та ж особа, невдовзі підтвердилися. Відпрацьовуючи ймовірне коло підозрюваних, міліціонерам вдалося встановити громадянина, якого описували продавці.

Ним виявився 23-річний, раніше судимий за крадіжки, місцевий мешканець. Під час розмови з правоохоронцями, молодик розповів, що не вперше «прогулювався» по магазинах міста. Його метою були зовсім не покупки, а крадіжки речей які «погано лежать». Навіть в присутності відвідувачів крав, що перше потрапляло під руку.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років — зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ