Підприємці-спрощенці Волині стабільно подвоюють сплату єдиного податку

Підприємці-спрощенці Волині стабільно подвоюють сплату єдиного податку

11.07.13 16:31 0 931
Прогнозоване в зв’язку з удосконаленням спрощеної системи оподаткування зростання сплати єдиного податку в регіоні фіксують другий рік поспіль, – інформує координаційно-моніторингове управління ГУ Міндоходів у Волинській області.

Зокрема, за підсумками І півріччя 2013 року до бюджету сплачено 45,8 мільйона гривень єдиного податку. А це вдвічі більше, як торік. Водночас, у 2012 році на Волині до бюджету сплачено у 2,5 рази більше єдиного податку проти попереднього року.

«Для таких регіонів, як Волинь, надзвичайно важливо, щоб приватна підприємницька ініціатива мала гідні умови для реалізації. Стабільність кількості представників підприємців – єдинщиків та постійне збільшення надходжень від цієї групи платників податків – найкраще підтвердження успішної реформи спрощеної системи оподаткування», – вважає начальник Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

За словами керівника ГУ відомства на Волині, саме приклад удосконалення спрощеної системи оподаткування може стати базовим для наступних кроків фахівців Міндоходів у спрощенні умов введення бізнесу.

«Ми вже отримали відповідний фінансовий ефект від оновлення умов здійснення діяльності підприємцями – спрощенцями. А це означає, що правильний підхід – врахування думки бізнес-спільноти, пропозиція якісного сервісу та незмінність пріоритетів, – стимулюють не лише сплату податків, а знімають соціальну напругу», – підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Довідково: на Волині на умовах спрощеної системи оподаткування працює 24060 підприємців.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ