Хмельниччина: рятувальники відвідали дитячий оздоровчий таборі «Подолянчик»

Хмельниччина: рятувальники відвідали дитячий оздоровчий таборі «Подолянчик»

11.07.13 15:32 0 872
На Хмельниччині триває інформаційно-роз’яснювальна робота з дітьми у літніх таборах.

Так, 5 липня на території дитячого оздоровчого табору «Подолянчик», що у селищі Антоніни Красилівського району, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій спільно з працівниками міліції, медиками та освітянами провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Захід розпочався з ознайомлення дітей з основними правилами безпечної поведінки влітку: під час відпочинку на воді, у лісі, у побуті, як діяти у разі пожежі чи у випадку виникнення іншої надзвичайної події.

Представники медичної служби навчали дітей, як правильно надавати першу медичну допомогу при утопленні, при укусах комах та плазунів, при порізах, при проведені непрямого масажу серця.

Наприкінці заходу діти ознайомились з аварійно-рятувальним обладнанням, захисним одягом рятувальників, пожежним та медичним автомобілями.

Серед присутніх були розповсюджені застережливі пам’ятки та листівки.

Така робота проводиться в усіх літніх оздоровчих таборах краю з метою запобігання нещасним випадкам з дітьми у побуті, попередження виникненню пожеж через необережне поводження з вогнем, навчання їх діяти у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

ГУДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ