Івано-Франківщина: при Головному управлінні Міндоходів в області утворено Громадську раду

Івано-Франківщина: при Головному управлінні Міндоходів в області утворено Громадську раду

11.07.13 15:47 0 706
Учора на установчому зібранні при Головному управлінні Міндоходів в області утворено Громадську раду, яку очолив голова Івано-Франківського територіального осередку Спілки податкових консультантів України Зіновій Швець, повідомляють у прес-службі ГУ Міндоходів в області.

На першому засіданні затверджено персональний склад Громадської ради, до якої увійшли 33 представники інститутів громадянського суспільства області.

«Створення Громадської ради - це не данина моді, нам важлива думка громадськості, - зазначив начальник Головного управління Міндоходів в області Віктор Рахміль. - Адже тільки через громадські організації можна ефективно здійснювати формування та реалізацію державної політики».

Наступне засідання Громадської ради при Головному управлінні Міндоходів в області заплановано на вересень.

Довідково

Відповідно до чинного законодавства Громадська рада - це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, утворений для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодженні ефективної взаємодії і врахуванні громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області у ...

КОМЕНТАРІ