У Львівській області сокальський "Сокіл" мобілізував молодь на прибирання міського парку

У Львівській області сокальський "Сокіл" мобілізував молодь на прибирання міського парку

11.07.13 16:21 0 844
9 липня 2013 року активісти Сокальської молодіжної громадської організації "Сокіл" провели екологічну акцію – прибирання паркової зони міста. "Соколятам" вдалося через соціальні мережі мобілізувати на прибирання паркової зони чимало молодих сокальців, які підтримали акцію.

"Ідея зібратись гуртом і прибрати міський парк виникла нещодавно. Тому було вирішено: не втрачати час і максимально використовувати будь-яку можливість. Багато місцевих мешканців ще не звикли до такого роду ініціатив. Ми бачили, як люди байдуже проходять і навіть не запитають, хто ми, і навіщо все це робимо. Але були і такі, що приєдналися – пожертвували дві години свого часу, аби зробити місце свого проживання чистішим та охайнішим. Вважаю, що із своїм завданням ми впоралися", – розповів координатор акції та член молодіжної організації "Сокіл" Богдан Федун.

На завершення акції "соколята" провели дискусію про те, як змінити ментальність сокальців, аби дати людям зрозуміти, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ