У Львівській області Ірина Сех провела робочу зустріч із очільниками Радехова

У Львівській області Ірина Сех провела робочу зустріч із очільниками Радехова

11.07.13 16:53 0 922
Народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех та депутат-свободівець Львівської обласної ради Володимир Чехут провели робочу зустріч із міським головою Радехова Ніною Загиней та її заступником Петром Ковальським. Учасники зустрічі обговорили проблеми, що постали перед міською владою. Це, зокрема, брак бюджетного фінансування, затримання Держскарбницею платежів, незадовільний стан доріг та инші.

Радехів, як і чимало українських міст, потерпає від незадовільної роботи скарбниці, яка не пропускає платежі за виконання робіт. Зокрема, ще від минулого року не сплачено заборгованість за ремонт міських очисних споруд, через затримання фінансування не виконують важливі господарські роботи. Через невиплату коштів на зарплату працівникам міського комунального підприємства їх відправили у вимушені відпустки.

Як зазначила Ірина Сех, ця проблема зачепила й инші міста та області України. "Таке враження, що центральна влада свідомо перекриває дихання місцевому самоврядуванню, яке й без того існує в умовах обмеження прав та фінансових можливостей. Бездіяльність скарбниці призводить до зриву поточних та капітальних ремонтів, проблем із обслуговуванням житлового фонду тощо. Депутати-свободівці неодноразово зверталися до уряду з вимогою розв'язати цю проблему, і надалі ми намагатимемося пробити цю стіну", – наголосила Ірина Сех.

На зустрічі також йшлося про проблеми в роботі Радехівського "Теплокомуненерго", про гостру необхідність ремонту вулиці Львівської, яка є частиною траси Львів – Луцьк, необхідність газифікації мікрорайону Качурівка в м. Радехів тощо. Депутати також здійснили виїзд на ділянку дороги Радехів – Броди, де зараз триває ремонт, і ознайомилися з перебігом робіт.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ