У Львівській області за сприяння Ірини Сех у Кам'янка-Бузькому районі працювала медична клініка на колесах "Дар життя"

У Львівській області за сприяння Ірини Сех у Кам'янка-Бузькому районі працювала медична клініка на колесах "Дар життя"

11.07.13 17:13 0 845
З ініціятиви та за сприяння народного депутата України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірини Сех із 18 червня по 5 липня 2013 року в місті Кам'янка-Бузька на Львівщині працювала медична клініка на колесах (МКК) "Дар життя". Високопрофесійні лікарі надавали безкоштовну медичну та стоматологічну допомогу передусім дітям із особливими потребами, а також дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей.

Лікарі-терапевти провели професійний огляд та діагностику, ЕКГ серця, зробили аналіз крові на цукор/гемоглобін/холестерин, аналіз сечі, скринінг зору/слуху та тестування легеневої функції. Лікарі-стоматологи здійснювали чистку, фторування, рентген-знімки, видалення зубів, лікування карієсу та деякі ендодонтичні процедури.

Головний лікар МКК – Лариса Чорна, яка є педіатром, сімейним лікарем. Також в клініці працюють Галина Стоцька – лікар-терапевт, Ігор Шилитин – фельдшер, лікарі-стоматологи Наталія Тріщ, Ірина Богач, Василь Підкамінний та Іван Кузьмінчук. Розмови з дітьми, що проходять обстеження, проводить Людмила Войчунас.

За період перебування клініки в місті Кам'янка-Бузька медичну допомогу отримало 337 дітей із 24-х населених пунктів району, які пройшли стоматологічний огляд і огляд у терапевтів. Також лікарі надають консультації щодо попередження захворювань.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ